Dit was 2015
Allerlei

Dit was 2015 in 9 foto’s

2016 is al een week ver. De meeste jaaroverzichten van 2015 zijn al de revue gepasseerd. Toch wil ik nog eens terugkomen op het jaar 2015, en dit aan de hand van de 9 foto’s op mijn instagr.am account die de meeste likes ontvingen. We overlopen de foto’s van links boven naar rechts onder

  1. Playmobil: voor Ouder Blog werkte reeds enkele keuren samen met Playmobil
  2. Zonsopgang: Regelmatig kom ik op het werk mooie zonsopgangen tegen zo ook op een koude novemberochtend.
  3. Kranen thv Waagnatie (Antwerpen): Industrieel erfgoed thv de Waagnatie in Antwerpen. Een veelgebruikte locatie trouwens voor fotoshoots.
  4. Winter in A: Het reuzenrad tijdens de “Winter in A”. Dit reuzenrad is trouwens het grootst transporteerbare reuzenrad van Europa.
  5. Act as One: Via de organisatie Act as One proberen we als supporters van de oudste club van het land supportersparticipatie te verkrijgen om deze mooie club in ere te herstellen en er voor te zorgen dat de clubkleuren, stamnummer en naam nooit verloren gaan.
  6. L’épicerie du Cirque: Voor de vriendin haar verjaardag vorig jaar weer lekker gaan eten in het sterrenrestaurant van een kennis van ons.
  7. Zonsopgang: Nog eens een mooie zonsopgang op het werk. Dit was de eerste zonsopgang van 2015. Werken op feestdagen hoort nu eenmaal bij de job.
  8. Boot(je): De boeg van een schip in de Antwerpse haven. Door het werk kom ik regelmatig in aanraking met dergelijke grote zeeschepen.
  9. Zonsopgang: De derde zonsopgang in het overzicht die het tot dit overzichtje schopt. Tags zoals #sunrise en #cloudporn doen het altijd wel goed op instagr.am.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties